HTML

e-tábla blog

Itt igyekszünk közzé tenni, mi mit tapasztalunk, hogy látjuk ezt a programot. Mit értünk el eddig, mit tervezünk, merre járunk, milyen észrevételeket kapunk.

Friss topikok

Ahogy ez az egész kezdődött...

2008.04.10. 11:50 e-tábla

Az egész e-tábla program úgy egy éve, tavaly nyár elején "született meg" - valami viszonylag rövid, frappáns nevet szerettünk volna mindenképpen az interaktív táblához kapcsolódó projektünknek adni, aztán pár nap ötletelés után e mellett döntöttünk. Gondoltuk azért is lesz ez jó, mert rövidebb kimondani, hogy e-tábla, mint azt, hogy interaktív, vagy digitális tábla, hátha emiatt elterjed majd a pedagógusok között, és milyen jó lesz, hogy ezt majd hozzánk kötik... Egy tény: valóban elterjedt, a google-be az e-tábla, vagy e-tananyag szót beütve többezer találatot kapunk, viszont a szókapcsolatokat használóknak talán csak töredéke köti azt a Műszaki Kiadóhoz. Mondhatni: részsiker. Mindenesetre nem szabad elszalasztanunk a lehetőséget: a már ismert kifejezésekhez gyorsan társítani kell az emberek fejében kiadónkat. Ezen vagyunk folyamatosan - fejlesztünk, utazunk körbe az országban, és igyekszünk mindenhol tudatosítani, hogy ha e-tábla, akkor Műszaki Kiadó. Ez a blog is ebből a célból született :D

Szólj hozzá!

Címkék: név e tábla

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tabla.blog.hu/api/trackback/id/tr56419593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása