HTML

e-tábla blog

Itt igyekszünk közzé tenni, mi mit tapasztalunk, hogy látjuk ezt a programot. Mit értünk el eddig, mit tervezünk, merre járunk, milyen észrevételeket kapunk.

Friss topikok

Tanuljunk problémákat megoldani - interaktívan :-)

2008.04.16. 13:08 e-tábla

...mert "A problémamegoldás tanulható".

A héten jelenik meg új, 6 részes, tábla- és tankönyvfüggetlen interaktív tananyagsorozatunk. A sorozat erőssége, hogy külföldön már bevált (Nagy-Britanniában használják) anyagról van szó, és teljesen mindegy, hogy a pedagógus milyen matematika tankönyvet használ, ezt a szoftvert attól függetlenül alkalmazhatja óráján. A változatos és érdekes feladatokon túl a szoftverek fontos része az egyes feladatokhoz kapcsolódó tanári segédlet, óravázlat, mely részletesen kifejti, mely tananyagrész kapcsán, és hogyan lehet az adott feladatot jól beépíteni a tanórába. A kiadvánnyal az angol tanítási nyelvű iskolákra is gondoltunk: a CD-k angol nyelven is megvásárolhatók.

A sorozatról bővebb információkat Kiadónk weboldalán kaphatnak az érdeklődők, illetve azon keresztül meg is rendelhetik a CD-ket.

Elkészült új prospektusunk is, mely kiemelten az e-tábla programmal foglalkozik - ezt itt lehet "átlapozni".

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tabla.blog.hu/api/trackback/id/tr93428201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Axis 2008.04.18. 10:42:41

játszani és tanulni egyszerre:)
Rengetet játszottam ezzel a sorozattal, mivel van egy picike közöm hozzá. Nem egy olyan feladatba futottam bele, melyet csak többszöri nekifutásra tudtam megcsinálni! Bezzeg a gyerekek
süti beállítások módosítása