HTML

e-tábla blog

Itt igyekszünk közzé tenni, mi mit tapasztalunk, hogy látjuk ezt a programot. Mit értünk el eddig, mit tervezünk, merre járunk, milyen észrevételeket kapunk.

Friss topikok

Mozgalmas hét elé nézünk

2008.04.18. 10:58 e-lány

Jövő héten a szokásos rendezvényadag többszöröse vár ránk, bőven lesz lehetőség velünk, illetve könyveinkkel, tananyagainkkal találkozni. Pontosan hol és mikor? Jöjjön a lista :)

Április 23-24-én a BNV B pavilonjában kerül megrendezésre az SZKTV országos döntője, ahol 15 szakmacsoport legjobb diákjai versengenek az elsőségért. A rendezvényen kiadónkat az 1H standon találhatják meg.

Április 24-27-ig, a Millenárison várja a látogatókat a XV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, ahol természetesen mi is ott leszünk: a Fogadó bejáratával szemben várunk minden kedves érdeklődőt az F19-es standon.

Az NFÜ rendezvénysorozata is folytatódik tovább: április 22-én, kedden Zalaegerszegen, a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban (Rákóczi u. 49-53.), április 24-én, csütörtökön pedig Szekszárdon, a PTE Illyés Gyula Főiskolai Karon (Rákóczi út 1.) lesz egy-egy állomás.

 

1 komment

Címkék: rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tabla.blog.hu/api/trackback/id/tr21431187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Axis 2008.04.18. 11:56:24

mindenhol lesz e-tábla is, lehet próbálgatni, játszani problémátmegoldani
süti beállítások módosítása