HTML

e-tábla blog

Itt igyekszünk közzé tenni, mi mit tapasztalunk, hogy látjuk ezt a programot. Mit értünk el eddig, mit tervezünk, merre járunk, milyen észrevételeket kapunk.

Friss topikok

Konferencia, magazin - és a többi

2008.05.21. 09:57 e-tábla

Az elmúlt időszakban felgyorsultak körülöttünk az események - hogy csak a legfontosabbakat említsem: konferencia és magazin.

Az ország iskolái a napokban fogják megkapni a meghívót Kiadónk immár hagyományosnak mondható rendezvényére, a sorrendben már harmadik Országos Interaktív tábla Konferenciára. A helyszín mondhatni változatlan, csak "megnöveltük" - idén a rendezvényt a HIK új épületének bizonyos részeire is kiterjesztjük, hogy biztosan elférjünk. Program tekintetében sok újdonság várható: minden eddiginél mozgalmasabb, érdekesebb programajánlattal várjuk majd az érdeklődőket. Bővebb információk itt.

Aki kedvet kapott, és szívesen részt venne, itt regisztrálhat.

 

 

 

 

Másik fontos újdonság: megjelent a Táblatanító magazin első száma. Magazinunk a táblát használó, illetve majdan használó pedagógusokhoz szól. Módszertani, technikai tanácsokat, ötleteket találhatnak benne, melyekkel munkájukat kívánjuk segíteni. A magazint területi képviselőink segítségével igyekszünk az ország minden pontjára eljuttatni, de hogy biztosan minden érdeklődő elolvashassa, weben is elérhetővé tesszük. A lapban egy kérdőívet is találhatnak, mellyel az olvasók munkánkat segíthetik. Azok között, akik a kérdőívet kitöltve visszaküldik, 5 meghívót sorsolunk ki a III. Országos Interaktív tábla Konferenciára.

Mint látszik: bár hamarosan itt a nyári pihenés ideje, mi mégse állunk meg. A nyári időszakban készítjük a magazin második számát, dolgozunk a konferencia előkészületein, és további újdonságokon törjük a fejünket.

A sok érdekesség mellett eddig egy nagyon fontos dologról nem esett szó az oldalon, ez pedig az e-tanárikar honlap. Kiadónk tavaly szeptemberben indította el ezt a tanári-közösségi weboldalt, melynek célja, hogy egy az interaktív, a technikai újítások iránt érdeklődő tanári közösséget hozzon létre. Az oldalon - melynek immár több mint 1200 regisztrált felhasználója van - első kézből értesülhetnek a legfrisebb interaktív táblákkal kapcsolatos hírekről, információkról, kapcsolatokat építhetnek, és ami talán a legfontosabb: tananyagokat, segédanyagokat oszthatnak meg egymással a pedagógusok. Hamarosan - még a nyári szünet előtt - bevezetésre kerül az oldalon egy izgalmas újdonság, a webchat, melynek segítségével az ország távoli pontján lakó pedagógusok is "beszédbe bonyolodhatnak egymással". A felület lehetővé fogja tenni, hogy akár mikrofon, webkamera segítségével is beszélgethessenek - nyáron pedig továbbfejlesztjük, hogy ősszel egy még fantasztikusabb újdonságot kínálhassunk a felhasználóknak. Regisztráljanak, hogy élhessenek az oldal adta lehetőségekkel, és személyesen is tesztelhessék a fejlesztéseket! 

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia interaktív tábla e tábla táblatanító e tanárikar

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tabla.blog.hu/api/trackback/id/tr36480098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása